1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats Oud Alblas
Begraafplaats Oud Alblas

Begraafplaats Oud Ablas

De Algemene Begraafplaats Oud Alblas, gemeente Molenwaard is in 1871 aangelegd. In 1953 is het westelijk gedeelte erbij gekomen. DenO verzorgt ook de begrafenissen op deze prachtige begraafplaats in Oud-Alblas. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Oud-Alblas is veel mogelijk.

De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Wilt u niet begraven maar cremeren? Ook dan zijn de uitvaartleiders van D&O uitvaartverzorging (uitvaart Dordrecht) u graag van dienst. 

Wilt u meer informatie over begraven in Oud-Alblas, dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl

plattegrond-oud-klein-Begraafplaats-Oud-Alblas

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg