1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats sgravendeel
Begraafplaats sgravendeel

Begraafplaats s’Gravendeel

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in ‘s-Gravendeel is veel mogelijk.De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ‘maatwerk’ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen.
De begraafplaats s’ Gravendeel is 18.200 m2 groot. DenO is bekend met de begraafplaatsen in de Hoekse Waard en verzorgd dus ook begrafenissen en crematies in s’Gravendeel.

Wilt u meer informatie over begraven in ’s Gravendeel, dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg