1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats Dordrecht en omstreken
Begraafplaats Bleskensgraaf

Begraafplaats Bleskensgraaf

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Ook bij een uitvaart in Bleskensgraaf zijn de opties eindeloos. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Bleskensgraaf is veel mogelijk.
De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan bij de gemeente of de beheerder van de begraafplaats Bleskensgraaf. U hoeft dit niet zelf te doen.
De Algemene Begraafplaats in Bleskensgraaf is in 1931 in gebruik genomen en in 1969 uitgebreid in noordelijke richting. Dordrecht en Omstreken Uitvaartverzorging is bekend met de begraafplaats in Bleskensgraaf, waar DenO en Uitvaartverzorging Brouwershaven regelmatig begrafenissen verzorgen. De Algemene Begraafplaats Bleskensgraaf is gelegen aan de Meulenbroek 16 in Bleskensgraaf.

 

Wilt u meer informatie over begraven in Bleskensgraaf, dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 Of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg