Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Uitvaart Ridderkerk

Uitvaart Ridderkerk

Bij het regelen van een uitvaart in Ridderkerk, is het enorm belangrijk dat er een uitvaartondernemer in Ridderkerk is die met u  meedenkt en u begeleid in het proces van overlijden tot begraven. Al meer dan 150 jaar is Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging (D&O uitvaartverzorging) de specialist als het gaat om het verzorgen van uitvaarten in regio Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Met meer dan 105.000 uitvaarten op onze naam, weten we precies wat een fijne uitvaart inhoudt en zijn onze uitvaartleiders hier zich van bewust. Ook voor multiculturele uitvaarten bent u bij ons aan het juiste adres.

Na het overlijden kunnen er veel vragen en onzekerheden spelen. U kunt met vragen zitten zoals: wat te doen bij overlijden? Welke zaken moeten er geregeld worden bij een uitvaart in Ridderkerk? en meer vragen zoals deze. Met liefde beantwoorden wij deze vragen graag voor u. Zaken zoals rouwdrukwerk en advertenties, grafmonumenten, het uitvaart vervoer, de catering rondom de uitvaart en de grafplaats worden ook door D & O uitvaartverzorging geadviseerd. Hiermee zorgen wij dat u alles uit handen wordt genomen bij het regelen van een uitvaart Ridderkerk. Ook zaken waar u misschien niet zo snel aan denkt zoals een tijdelijk gedenkteken worden u voorgesteld.

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

Vooraf aan de uitvaart Ridderkerk

Voordat de uitvaart plaats zal vinden, zult u één of meerdere persoonlijke gesprekken voeren met één van de uitvaartleiders van Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging.  Alle praktische en emotionele zaken zoals een eventuele kerkdienst, rituelen en andere zaken zullen vooraf met u besproken worden. In deze uiterst moeilijke tijd na overlijden is het erg belangrijk dat een uitvaartondernemer in Ridderkerk met u meekijkt en denkt wat betreft alle zaken die geregeld moeten worden voor de uitvaart. Wij vinden het erg belangrijk dat u precies weet welke kosten er gepaard gaan met de uitvaart. Daarom wordt er vooraf een duidelijk kostenplaatje gemaakt, zodat u niet met een onbehaaglijk gevoel achterblijft met een te hoge rekening. Ook zaken zoals het regelen van de grafplaats, het grafmonument, de uitvaart bloemen en de eventuele catering worden door D & O uitvaartverzorging meegenomen in het complete verhaal. Wij begrijpen na 150 jaar aan ervaring als geen ander wat een fijne uitvaart in Ridderkerk inhoud.

Begraafplaats Ridderkerk

Wilt u dat de overledene wordt begraven op de begraafplaats in Ridderkerk? Ook daarin participeren wij. Vooraf aan de uitvaart Ridderkerk zullen wij contact hebben met de beheerder van de begraafplaats voor de beschikbare plekken. Uiteraard zullen al deze zaken in overleg met u geschieden. Met veel begraafplaatsen in Zuid-Holland werken wij nauw samen en kunnen wij dus snel zaken voor elkaar krijgen. Meer informatie over de begraafplaats in Ridderkerk vindt u hier.

Neem vrijblijvend contact over een uitvaart Ridderkerk met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg