Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Crematoria
  4.  » Crematorium Capelle aan de IJssel

Crematorium Capelle aan de IJssel

Bij het regelen van een uitvaart moet veel geregeld worden. Dat is in zo’n emotionele periode niet zo gemakkelijk. De uitvaartverzorgers van D&O Uitvaartverzorging begeleiden u van stap tot stap tijdens dit hele proces. Zij weten als geen ander welke beslissingen er genomen moeten worden, maar hebben tegelijk oog voor de emoties die er zijn. D&O Uitvaartverzorging is al meer dan 150 jaar dé uitvaartverzorger in Dordrecht en omgeving. Wij hebben al meer dan 105.000 uitvaarten verzorgd en weten dan ook precies wat de nabestaanden nodig hebben. Wij maken gebruik van crematorium Schollevaar bij een crematie in Capelle aan de IJssel

Uitvaart in het crematorium van Capelle

D&O Uitvaartverzorging maakt vaak gebruik van het crematorium in Dordrecht. Hier vlakbij is ook ons eigen uitvaartcentrum gelegen. Maar het is ook mogelijk om een uitvaart te laten regelen door D&O in een ander crematorium, zoals het crematorium in Capelle aan den IJssel. In dat geval maken wij gebruik van een uitvaartcentrum van een uitvaartverzorger in die plaats, dat dicht bij het crematorium is. Natuurlijk is dit geheel afhankelijk van de wensen van de klant.

Over het crematorium van Capelle

Crematorium DELA Schollevaar ligt op een mooie plek. Het gebouw heeft veel open en lichte ruimtes en is daarom een sfeervolle locatie voor een bijzonder en persoonlijk afscheid. Er zijn veel mogelijkheden in het crematorium van Capelle. Zo kunt u er terecht voor een afscheidsdienst in de aula, maar ook voor een afscheidsdienst in de huiskamer of familiekamer. Ook zijn er 24-uurskamers waarvan de nabestaanden een sleutel krijgen. U kunt uw dierbare in de dagen voor de uitvaart dan 24 uur per dag bezoeken op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Een waardig en persoonlijk laatste afscheid in het crematorium van Capelle

D&O Uitvaartverzorging helpt u graag met het vormgeven van het laatste afscheid

Waarom kiezen voor D&O uitvaartverzorging?

D&O Uitvaartverzorging biedt alles wat nodig is voor een persoonlijk en bijzonder afscheid. Wij zijn een moderne uitvaartverzorger met een luisterend oor voor de nabestaanden. Onze medewerkers helpen u bij het maken van belangrijke keuzes, maar staan u ook bij in alle emoties die er zijn. Wij verzorgen een uitvaart die volledig aansluit bij de wensen van de overledene en die van de nabestaanden. Zo geven we samen vorm aan een waardig en liefdevol laatste afscheid van uw dierbare.

Uw eigen uitvaart bespreken

Wilt u uw eigen uitvaart plaats laten vinden in het crematorium van Capelle? Dan is het goed om uw wensen alvast te bespreken en vast te leggen. Neem daarvoor contact op met ons uitvaartcentrum. Het kan rust geven om uw eigen uitvaart al zoveel mogelijk te regelen. Onze uitvaartmedewerkers denken graag met u mee en vertellen u alles over de mogelijkheden. Samen maken we een document met uw wensen, zodat voor u en uw nabestaanden duidelijk is hoe uw uitvaart eruit moet zien.

Vrijblijvend meer informatie?

Via dit formulier kunt u een verzoek tot contact indienen.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg