1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Begrafenis Dordrecht
Begrafenis Dordrecht

Begrafenis Dordrecht

Na het overlijden van uw geliefde, wilt u dat uw begrafenis in Dordrecht volledig en goed geregeld wordt. De uitvaartleiders van D & O uitvaartverzorging regelen alle zaken tot in de puntjes.

D & O uitvaartverzorging regelt al meer dan 150 jaar begrafenissen en crematies in Dordrecht en omstreken. Na het doen van meer dan 105.000 uitvaarten, weten wij exact wat prettig is voor de familie en de nabestaanden. Daarmee zorgt onze jarenlange ervaring voor een perfect geregelde uitvaart tegen zo laag mogelijke kosten. Bij uitvaart Dordrecht (D en O uitvaartverzorging) kan alles volgens de wensen van de overledene en de familie.

Vooraf aan de begrafenis in Dordrecht zult u contact hebben met één van onze uitvaartleiders die met u alle zaken bespreken zal. Onze uitvaartleider zal onder zal onder andere met u het soort graf (algemeen of particulier) bepalen. Een particulier graf heeft een uitgifttermijn van 15 of 30 jaar en biedt plaats aan één of twee overledenen. Dit wordt vooraf met u bepaald aan de hand van uw wensen. Ook is het mogelijk een grafplaats buiten Dordrecht of omstreken te kiezen. In overleg met de beheerder van de begraafplaats wordt dit geregeld. Het regelen van uw begrafenis Dordrecht wordt volledig en tot in de puntjes verzorgt voor onze uitvaartleiders. Daar kunt u van op aan na 150 jaar uitvaarten verzorgt te hebben.

Graag vertellen wij u meer en geven wij u informatie over een uitvaart Dordrecht of een begrafenis in Dordrecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483info@uitvaartdordrecht.nl of vul onderstaand contactformulier in.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg