Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Begrafenis Dordrecht

Begrafenis Dordrecht

Een uitvaart is een moeilijk, maar vaak ook een bijzonder moment. Neem contact op met de uitvaartleiders van D&O via 078-6483 483. 24/7 zijn wij bereikbaar om u van dienst te zijn bij een begrafenis Dordrecht.

D & O uitvaartverzorging regelt al meer dan 150 jaar begrafenissen en crematies in Dordrecht en omstreken. Na het doen van meer dan 105.000 uitvaarten, weten wij exact wat prettig is voor de familie en de nabestaanden. Daarmee zorgt onze jarenlange ervaring voor een perfect geregelde uitvaart tegen zo laag mogelijke kosten. Bij uitvaart Dordrecht (D en O uitvaartverzorging) kan alles volgens de wensen van de overledene en de familie.

Vooraf aan de begrafenis in Dordrecht zult u contact hebben met één van onze uitvaartleiders die met u alle zaken bespreken zal. Onze uitvaartleider zal onder zal onder andere met u het soort graf (algemeen of particulier) bepalen. Een particulier graf heeft een uitgifttermijn van 15 of 30 jaar en biedt plaats aan één of twee overledenen. Dit wordt vooraf met u bepaald aan de hand van uw wensen. Ook is het mogelijk een grafplaats buiten Dordrecht of omstreken te kiezen. In overleg met de beheerder van de begraafplaats wordt dit geregeld. Het regelen van uw begrafenis Dordrecht wordt volledig en tot in de puntjes verzorgt voor onze uitvaartleiders. Daar kunt u van op aan na 150 jaar uitvaarten verzorgt te hebben.

Graag vertellen wij u meer en geven wij u informatie over een uitvaart Dordrecht of een begrafenis in Dordrecht.

Voorkant uitvaart Dordrecht en omstreken
Opbaring uitvaart

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

Persoonlijk advies

Moet er een begrafenis in Dordrecht geregeld worden? Neem dan contact op met Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging. Wij verzorgen uitvaarten in de wijde omgeving van Dordrecht. De uitvaarten worden verzorgt op een locatie naar keuze of vanuit ons eigen uitvaartcentrum in Dordrecht. Na het melden van het overlijden, zult u contact krijgen met één van onze uitvaartleiders. De uitvaartleider zal u stap voor stap meenemen in het proces van overlijden, het verzorgen van de overledene en het regelen van een passende uitvaart.

Ons uitvaartcentrum

Ons moderne uitvaartcentrum is gelegen op begraafplaats ‘De Essenhof’ in Dordrecht. Doordat wij op de begraafplaats gevestigd zijn, kan de uitvaart in alle rust verlopen. Het uitvaartcentrum beschikt over meerdere zalen, moderne voorzieningen, een restaurant, huiskamers en koelingen. Ook bent u bij D&O aan het juiste adres voor het rouwdrukwerk, de advertenties in de krant en rouwboeketten. Daarnaast hebben wij een eigen steenhouwerij voor de grafstenen en verzorgen wij de kisten. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden via ons telefoonnummer: 078 6483 483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl. 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg