Uitvaartverzorgers D&O Uitvaartverzorgers
  1. Home
  2.  » 
  3. Crematoria
  4.  » Crematorium Breda

Een waardig en persoonlijk laatste afscheid in het crematorium van Breda

Het regelen van een uitvaart is een ingrijpend en emotioneel proces. Het is erg fijn als u in die periode wordt bijgestaan door een betrokken en deskundige uitvaartverzorger. D&O Uitvaartverzorging is al meer dan 150 jaar dé uitvaartverzorger in Dordrecht en omstreken. Wij hebben al meer dan 105.000 uitvaarten verzorgd. Dat doen wij onder meer vanuit ons eigen uitvaartcentrum in Dordrecht, maar ook op andere locaties. Wilt u ons een uitvaart laten verzorgen in het crematorium van Breda? Dan zijn wij u graag van dienst!

Zuylen crematorium Breda

Over het crematorium in Breda

Crematorium Zuylen in Breda ligt op een prachtige rustige plek op Begraafpark Zuylen. Het is een sfeervolle locatie voor een liefdevol en persoonlijk afscheid. Het crematorium beschikt over verschillende aula’s en condoleanceruimtes, die verspreid en op wandelafstand op het terrein liggen. Het terrein bestaat uit diverse tuinkamers met verschillende vormen van begraven. Daartussen liggen ook enkele strooivelden. Crematorium Zuylen in Breda maakt een volledige uitvaart op één locatie mogelijk, van de verzorging tot en met de uitstrooiïng. Dat geeft rust voor de nabestaanden en voor de gasten die naar de uitvaart komen.

Uitvaart op de locatie die u wenst

Als crematies niet in het crematorium van Dordrecht plaatsvinden, maakt D&O Uitvaartverzorging gebruik van uitvaartcentra van andere uitvaartverzorgers. Dat doen wij uiteraard in nauw overleg met onze klant. Zo is een uitvaart op een andere locatie dan ook prima mogelijk. We maken vooral gebruik van uitvaartcentra die vlakbij het crematorium zijn gelegen. Daarom is het crematorium van Breda een fijne locatie om een passende en persoonlijke uitvaart vorm te geven. Hier zijn alle faciliteiten voor een waardig laatste afscheid aanwezig.

Een liefdevol afscheid in Breda vormgeven?

De uitvaartverzorgers van D&O zijn u persoonlijk een liefdevol van dienst

Waarom kiezen voor D&O Uitvaartverzorging?

D&O Uitvaartverzorging heeft jarenlange kennis en ervaring met het verzorgen van begrafenissen en crematies. Onze uitvaartverzorgers weten welke belangrijke beslissingen er genomen moeten worden en helpen de nabestaanden daarbij. Zij hebben een luisterend oor en houden rekening met alle emoties die er rond een overlijden kunnen zijn. Zo regelen we samen met de nabestaanden een persoonlijke uitvaart, die helemaal aansluit bij de wensen van de overledene en die van de nabestaanden.

Volledige uitvaart in het crematorium van Breda

D&O Uitvaartverzorging verzorgt niet alleen de uitvaart, maar ook alles eromheen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de advertenties, het rouwdrukwerk en rouwboeketten. Daarnaast verzorgen wij de catering, grafstenen, de opbaring van de overledene, en leveren wij urnen en assieraden. Denkt u na over uw eigen uitvaart en hoe u wilt dat die verloopt? Neem dan contact op met ons uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers gaan graag met u in gesprek. Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft een begrafenis of crematie. Samen bespreken we uw wensen en leggen deze vast. Dat kan veel rust geven, maar ook duidelijkheid voor u en later voor uw nabestaanden.

Vrijblijvend meer informatie?

Via dit formulier kunt u een verzoek tot contact indienen.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg