Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Uitvaart Zwijndrecht

Uitvaart Zwijndrecht

Als u uw uitvaart verzorgt wilt hebben in Zwijndrecht, dan kiest u voor DenO uitvaartverzorging. Onze uitvaartverzorging in Dordrecht en Omstreken verzorgt al meer dan 150 jaar begrafenissen en crematies in omgeving Dordrecht, waaronder dus ook uitvaarten in Zwijndrecht. Daarmee zijn we één van de oudste en bekendste bedrijven van Dordrecht. Met deze ervaring weten wij precies wat een fijne uitvaart inhoudt. Wilt u een uitvaart verzorgt hebben in Zwijndrecht en omgeving? Neem dan contact op met ons uitvaartcentrum in Dordrecht. Wij verzorgen met alle liefde en passie de uitvaart in Zwijndrecht.

Begraafplaats Zwijndrecht

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

Compleet verzorgde uitvaart

Met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor een perfect geregelde uitvaart tegen scherpe tarieven en altijd volgens de wensen van u, de familie of de overledene.  Rondom het overlijden kunnen verschillende emoties, zoals verdriet, verslagenheid maar ook opluchting ervaren worden. In deze moeilijke tijden is het erg belangrijk dat er een uitvaartonderneming in Zwijndrecht voor u klaar staat welke u begeleid in het proces van na het overlijden tot de uitvaart van de overledene. Eén van de grootste kenmerken van rouw is het vertraagde denken van de nabestaanden. Hier houden wij rekening mee in het proces en passen wij onze werkwijze op aan. Samen met u, om uw dierbare en de nabestaanden en passende uitvaart te schenken.

Vooraf aan de uitvaart

Vooraf aan de begrafenis zult u contact hebben met één van onze uitvaartleiders die met u het soort graf (algemeen of particulier) en de graflocatie bepaald. Een particulier graf heeft een uitgifttermijn van 15 of 30 jaar en biedt plaats aan één of twee overledenen. Dit wordt vooraf met u bepaald. Ook is het mogelijk om een grafplaats in Zwijndrecht of omstreken uit te kiezen. Dit gaat uiteraard in overleg met de beheerder van de begraafplaats. Onze uitvaartleider zal u begeleiden in alle zaken die komen kijken rondom het begraven en het laatste afscheid. Wij begrijpen dat niets fijner is dan dat u terug kijkt op een fijne dag, ondanks het verlies van een dierbare.

DenO uitvaartverzorging is de meest bekende uitvaartondernemer in regio Dordrecht. Wij zijn beschikbaar voor uitvaarten in Zwijndrecht, uitvaarten in Dordrecht en geheel de Drechtstreek en Molenlanden. Wilt u meer informatie over een uitvaart Zwijndrecht?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg