Wilheminazaal DenO uitvaart
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Multiculturele uitvaart

Multiculture uitvaart

Al meer dan 150 jaar verzorgt DenO uitvaartverzorging uitvaarten in Dordrecht en omstreken, waaronder ook steeds vaker multiculturele uitvaarten. Elke persoon wil op zijn of haar manier een uitvaart invullen, ook als dit om religie en cultuur gaat. Bij uitvaart Dordrecht zijn wij specialisten als het gaat om uitvaarten en doen wij dit al 150 jaar. Al meer dan 21 jaar verzorgt onze multiculturele uitvaartleider Mahinder Lalaram de multiculture uitvaarten. De multiculturele uitvaarten waaronder Joodse uitvaarten, Surinaamse uitvaarten, Hindoeïstische uitvaarten, maar ook Islamitische en christelijke uitvaarten worden graag voor u verzorgt.

Met meer dan 150 jaar ervaring in de uitvaartbranche, zijn wij de partij waar u aan denkt voor uw uitvaarten. Met deze jarenlange ervaring weten wij precies wat een fijne uitvaart inhoudt en weten we precies hoe we dit op de juiste en fijne manier moeten regelen. Na het overlijden heeft iedereen zijn eigen manier van rouw, wat ook per cultuur weer kan verschillen hoe dit tot uiting komt. Onze uitvaartleiders vinden het enorm belangrijk om u te begeleiden op basis van uw cultuur en gewoonten. Bij een multiculturele uitvaart komt daarmee veel kijken, waaronder bepaalde rituelen. Onze multiculturele uitvaartleiders denken hier graag in mee.

mahinderlalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht

Vooraf aan de multiculturele uitvaart

Voordat de uitvaart plaats zal vinden zult u persoonlijke gesprekken voeren met één van onze uitvaartleiders, in het geval van eem multiculturele uitvaart zult u hiervoor contact hebben met Mahinder Lalaram die zich hier al 21 jaren voor inzet en dit met zijn hart doet. Samen met deze uitvaartleider wordt er een locatie voor het graf, de rituelen en de uitvaartplechtigheid bepaald. Uiteraard is het mogelijk om bijvoorbeeld een grafplaats in Dordrecht of omstreken uit te kiezen, in overleg met de beheerder wordt een geschikte plaats uitgekozen. Onze uitvaartleider zal u begeleiden in alle zaken rondom het begraven, de uitvaart en het laatst. Ook dragen wij zorg voor bijvoorbeeld een geschikt uitvaartcentrum. Wij vinden het erg belangrijk dat u terugkijkt op een fijn afscheid. 

Wilt u meer informatie over een multiculturele uitvaart? neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg