1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats Barendrecht
Begraafplaats Barendrecht - Uitvaart Barendrecht

Begraafplaats Barendrecht

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Barendrecht is veel mogelijk.
De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan bij de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen.

De Algemene Begraafplaats in Barendrecht ligt aan de Scheldestraat 3 in Barendrecht en is op 1 juni 1871 geopend. De begraafplaats is in 2017 gerenoveerd zodat er weer plaats is voor de uitgifte van nieuwe graven. Dordrecht en omstreken verzorgt de uitvaarten en begrafenissen op de algemene begraafplaats maar ook op Begraafplaats Den Ouden Dijck aan de 3e Barendrechtseweg 460 in Barendrecht. 

 

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Barendrecht, dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mailen op info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg