Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Uitvaart Sliedrecht

Uitvaart Sliedrecht

Als u een uitvaart wilt regelen in Sliedrecht, dan kiest u voor DenO uitvaartverzorging. DenO regelt uitvaarten (begrafenissen en crematies) al meer dan 150 jaar in Dordrecht en omstreken. Daarmee zijn we één van de oudste en bekendste bedrijven van Dordrecht. Met deze ervaring weten wij precies wat een fijne uitvaart inhoudt.

Met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor een perfect geregelde uitvaart tegen zo laag mogelijke kosten en altijd volgens de wensen van u, de familie of de overledene.  Rondom het overlijden kunnen verschillende emoties, zoals verslagenheid, verdriet of zelfs opluchting ervaren worden. In deze tijd is het erg belangrijk dat er een uitvaartbedrijf Sliedrecht is die er voor u is en u begeleid in het proces van na het overlijden, tot het verwerken ervan. Ieder rouwt op zijn of haar manier. Een groot kenmerk van rouw is het vertraagde denken. Hier houden wij rekening mee en passen wij onze werkzijze aan. Samen met u, om uw dierbare en de nabestaanden en passende uitvaart te schenken.

Begraafplaats Sliedrecht

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

Vooraf aan de uitvaart Sliedrecht

Vooraf aan de begrafenis zult u contact hebben met één van onze uitvaartleiders die met u het soort graf (algemeen of particulier) en de graflocatie bepaald. Een particulier graf heeft een uitgifttermijn van 15 of 30 jaar en biedt plaats aan één of twee overledenen. Dit wordt vooraf met u bepaald. Ook is het mogelijk om een grafplaats in Sliedrecht of omstreken uit te kiezen.

Dit gaat in overleg met de beheerder van de begraafplaats van Sliedrecht. Onze uitvaartleider zal u begeleiden in alles omtrent het begraven en het laatste afscheid. Wij begrijpen dat niets fijner is dan dat u terug kijkt op een fijne dag, ondanks het verlies van een dierbare. Naast het bespreken van alle zaken rondom de uitvaart vinden wij het erg belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de kosten die gepaard gaan met een uitvaart in Sliedrecht. Alle kosten voor de uitvaart worden door de begrafenisondernemer Sliedrecht duidelijk met u besproken.

Begraafplaats Sliedrecht

Rondom een begrafenis is het een belangrijke vraag waar de overledene begraven mag gaan worden. Dit kan zijn op de begraafplaats in Sliedrecht, of bijvoorbeeld begraafplaats de Essenhof in Dordrecht. Bij het kiezen van een grafplaats helpt D&O uitvaartverzorging u graag, wij hebben directe contacten met de beheerders van begraafplaatsen in heel Zuid-Holland waardoor wij snel kunnen schakelen voor de juiste grafplaats voor de overledene en de nabestaanden.

Het allerbelangrijkste van de begrafenis vinden wij dat u, de nabestaanden en de overledene centraal staat. Wij cijferen ons daarom ook weg als het gaat om de begrafenis en nemen daarmee onze taak uiterst serieus. En niet voor niets, wij zijn al meer dan 150 jaar dé uitvaartondernemer van Dordrecht en Omstreken. Met meer dan 105000 uitvaarten op onze naam, weten we daarmee precies wat nodig en fijn is. Meer informatie over een crematie in Sliedrecht? Ook hierin zijn wij u van dienst.

DenO uitvaartverzorging is de meest bekende uitvaartondernemer in regio Dordrecht. Wij zijn beschikbaar voor uitvaarten in Sliedrecht, uitvaarten in Dordrecht en geheel de Drechtstreek en Molenlanden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg