Crematorium Rotterdam
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » 
  5. Crematie
  6.  » Crematie Spijkenisse

Begrafenis of crematie in Spijkenisse regelen?

Een uitvaart is een lastig, maar ook een bijzonder moment. Bij het laatste afscheid van uw dierbare, wordt gevraagd om een zorgvuldige en deskundige begeleiding. Dordrecht en Omstreken Uitvaartverzorging is al meer dan 150 jaar uw rechterhand in uitvaarten. Wij dragen zorg voor het vormgeven van een uitvaart die geheel aansluit bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Ondanks het moeilijke moment, zorgen wij ervoor dat het een mooi en waardevol afscheid wordt.

Wij verzorgen al meer dan 150 jaar begrafenissen en crematies in Spijkenisse en omgeving. Gezien het feit dat Spijkenisse niet over een eigen crematorium beschikt, maken wij gebruik van het crematorium in Rotterdam. Afhankelijk van uw wensen zullen we gebruik maken van een aula voor de plechtigheid. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij precies wat er allemaal geregeld moet worden en wat de nabestaanden nodig hebben. 

Uitvaart Dordrecht - D&O uitvaartverzorging

Betrokken uitvaartverzorgers

Bij het vormgeven van de complete uitvaart, moeten er in korte tijd veel beslissingen worden genomen. Dat is in een emotionele periode als na het overlijden niet altijd even makkelijk. De uitvaartverzorgers van D&O begeleiden u op het juiste tempo stap voor stap bij het regelen van een uitvaart. Op een betrokken en professionele manier begeleiden wij u door het proces en ondersteunen wij u bij het maken van belangrijke keuzes. Bij het vormgeven van een uitvaart, is het startpunt altijd uw of de wens van de overledene. D&O Uitvaartverzorging is een moderne uitvaartondernemer met een luisterend oor voor de nabestaanden. Onze uitvaartverzorgers doen er alles aan om uw geliefde een waardig en liefdevol laatste afscheid te geven. 

Op locatie of vanuit ons eigen uitvaartcentrum

Voor de voorbereiding van een begrafenis of crematie in Spijkenisse, neemt u contact op met D&O Uitvaartverzorging. Wij verzorgen uitvaarten in de wijde omgeving van Dordrecht, waar ook Spijkenisse toe behoort. De uitvaarten zijn mogelijk op een locatie naar keuze, een locatie bij de begraafplaats of crematorium, maar ook kan het in ons eigen uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum in Dordrecht is voorzien van alle faciliteiten die verwacht worden bij een uitvaart. Zo kunt u denken aan audiovisuele technieken, grote zalen en een restaurant. Op begraafplaats ‘De Essenhof’ in Dordrecht, beschikken wij over een groot uitvaartcentrum dat op slechts 20 meter afstand van het crematorium ligt. Ook verzorgen de uitvaartverzorgers van D&O rouwdrukwerk, advertenties voor in de krant, kisten en rouwboeketten. Daarnaast leveren wij ook urnen, assieraden en grafstenen die wij zelf op maat voor u maken.

Wilt u een liefdevol afscheid in Spijkenisse volledig verzorgt hebben?

D&O Uitvaartverzorging is al meer dan 150 jaar de grootste uitvaartverzorger in uw regio

Persoonlijk advies

Wilt u begrafenis of crematie in Spijkenisse volledig verzorgt hebben voor een dierbare of wilt u wensen voor uw eigen uitvaart vastleggen? Neem dan contact op met D&O Uitvaartverzorging. Onze uitvaartverzorgers staan u graag persoonlijk te woord voor advies en bespreken alle mogelijkheden met u. Samen stellen we een prachtige, persoonlijke uitvaart samen die klopt. Na het gesprek met onze uitvaartverzorger ontvangt u een prijsopgave, zodat uw nabestaanden achteraf nooit voor een onaangename vervelende financiële situatie komen te staan. 

Meer weten?

Wilt u een eenvoudige crematie of een uitgebreide begrafenisplechtigheid regelen in Spijkenisse? D&O Uitvaartverzorging helpt u de uitvaart vorm te geven die u voor ogen heeft. Omdat er eindeloze mogelijkheden zijn met het regelen van een uitvaart, komen we graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kunt uw wensen bespreken bij één van onze uitvaartverzorgers. Omdat D&O al meer dan 105.000 uitvaarten heeft verzorgt, weten wij wat u nodig heeft. Een liefdevol en persoonlijk afscheid in Spijkenisse is bij ons in goede handen.

Vrijblijvend meer informatie over een crematie?

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg