1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Rooms Katholieke begraafplaats Dordrecht
Rooms katholieke begraafplaats dordrecht

Rooms Katholieke begraafplaats Dordrecht

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Dordrecht is veel mogelijk.
De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen.
De Rooms Katholieke begraafplaats is in Dordrecht gevestigd aan de Reeweg oost 118. Het ruim 6000m2 perceel biedt ruimte aan bijna 800 graven.
Begrafenisonderneming Dordrecht en Omstreken heeft regelmatig een uitvaart op de Rooms Katholieke Begraafplaats in Dordrecht.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of info@uitvaartdordrecht.nl of vul onderstaand contactformulier in.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg