1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats Zwijndrecht

Begraafplaats Zwijndrecht

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Dordrecht is veel mogelijk.

De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen.

In Zwijndrecht zijn maar liefst 3 begraafplaatsen, Molenweg in Heerjansdam, Munnikensteeg en Jeroen Boschlaan. Aan de Jeroen Boschlaan wordt sinds 1937 begraven. Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging verzorgt hier in Zwijndrecht al jarenlang de begrafenissen. Lees hier meer informatie over een uitvaart in Zwijndrecht.

Wat kost een graf in Zwijndrecht / Heerjansdam?

Gemeente Zwijndrecht/ Heerjansdam grafkosten (2018) Prijs
Grafrechten+afkoop onderhoud Algemeen graf (18 jaar) * € 1900 ,-
Grafrechten+afkoop onderhoud Particulier graf (30 jaar) A-Klasse * € 6100 ,-
Grafrechten+afkoop onderhoud Particulier graf (30 jaar) B-Klasse ** € 6600 ,-
Bijzetting in een reeds bestaand Particulier graf A-Klasse * € 1340 ,-
Bijzetting in een reeds bestaand Particulier graf B-Klasse ** € 1100 ,-

* Alleen op de begraafplaats aan de Jeroen Boschlaan

** Begraafplaats Jeroen Boschlaan / Munnikensteeg en Heerjansdam

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Zwijndrecht? Dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Zwijndrecht? Dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg