Crematorium Rotterdam
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » 
  5. Crematie
  6.  » Crematie Ridderkerk

Crematie Ridderkerk

Het regelen van een crematie in Ridderkerk is een moeilijk, maar vaak ook een erg bijzonder moment. Het laatste afscheid van een dierbare is een speciaal iets, en vraagt daarom een zorgvuldige en deskundige begeleiding. De uitvaartverzorgers van D&O Uitvaartverzorging (Dordrecht en omstreken) helpen u op een persoonlijk en betrokken. De uitvaarten die wij verzorgen, sluiten geheel aan bij de wensen van de overledene en nabestaanden. 

Al meer dan 150 jaar verzorgen wij begrafenissen en crematies in Ridderkerk en omgeving. Omdat Ridderkerk niet over een eigen crematorium beschikt, maken wij gebruik van het crematorium in bijvoorbeeld Rotterdam of Dordrecht. Dit wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het doen van meer dan 105000 uitvaarten, weten we precies wat er allemaal geregeld moet worden en wat de nabestaanden nodig hebben. Onze uitvaartverzorgers geven u persoonlijk advies en suggesties bij het maken van belangrijke keuzes.

Voorkant uitvaart Dordrecht en omstreken

Betrokken begeleiding

Bij het vormgeven van een uitvaart komt veel kijken. Er moet beslist worden over locaties, de soort kist of urn, maar ook het rouwdrukwerk en advertenties. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u stap voor stap bij het regelen van een uitvaart en ondersteunen u in het maken van keuzes. Op een betrokken maar professionele manier begeleiden ze u door het proces van overlijden tot crematie. Bij het vormgeven van een uitvaart starten we altijd bij uw persoonlijke wensen. D&O is een moderne uitvaartverzorger met een luisterend oor voor de nabestaanden. We zetten alles in om uw geliefde een waardig en liefdevol laatste afscheid te geven. Ook voor een begrafenis in Ridderkerk wordt u bij ons in liefde ontvangen.

Op locatie of vanuit ons eigen uitvaartcentrum

Voor het regelen van uw crematie of begrafenis in Ridderkerk neemt u contact op met D&O Uitvaartverzorging. Aan de hand van uw situatie kiezen wij een uitvaartverzorger die het beste bij u past. Wij verzorgen uitvaarten in de wijde omgeving van Dordrecht, waaronder ook Ridderkerk. Veelal maken wij gebruik van het crematorium in Dordrecht, wat op 20 meter afstand van ons uitvaartcentrum staat. Op begraafplaats ‘De Essenhof’ beschikken wij over een uitvaartcentrum wat van alle gemakken is voorzien. Wij zorgen dat de uitvaart in alle rust kan verlopen. Ons uitvaartcentrum heeft meerdere zalen, huiskamers, een restaurant en koelingen. Ook verzorgen wij voor crematies en begrafenissen het rouwdrukwerk, advertenties voor in de krant en de rouwboeketten. Hiernaast leveren wij urnen, assieraden en grafstenen. 

Wilt u een liefdevol afscheid van een dierbare vormgeven in Ridderkerk?

D&O Uitvaartverzorging beschikt over alle middelen om het voor u te verzorgen.

Persoonlijk advies

Graag voorzien wij u van persoonlijk advies voor het regelen van een crematie in Ridderkerk. Ook is het mogelijk om alvast uw uitvaart te bespreken. Het is erg belangrijk om vooraf alles inzichtelijk te hebben wat betreft de uitvaart en de bijbehorende kosten. Dit zorgt ervoor dat de nabestaanden nooit voor een financiële verrassing komen te staan. Samen stellen we een prachtige, persoonlijke uitvaart samen die tot in de details klopt.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een uitgebreide uitvaart, of een eenvoudige crematie in Ridderkerk? D&O Uitvaartverzorging voorziet u van het juiste advies voor het vormgeven van een uitvaart. Er zijn allerlei soorten uitvaarten mogelijk, wilt u hier meer over weten? Bespreek uw wensen met één van onze uitvaartverzorgers. D&O heeft al meer dan 105.000 uitvaarten verzorgt. Een persoonlijk en respectvol afscheid in Ridderkerk is bij ons in goede handen. 

Vrijblijvend meer informatie over een crematie?

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg