1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats Hendrik Ido Ambacht
Begraafplaats Hendrik Ido Ambacht

Begraafplaats Hendrik Ido Ambacht

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Dordrecht is veel mogelijk.
De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen. 
Hendrik Ido Ambacht heeft twee gemeentelijke begraafplaatsen: Achterambacht en Waalhof. Begraafplaats Achterambacht is in 1968 aangelegd en DenO heeft sindsdien begrafenissen verzorgd op deze plaats. Begraafplaats Hendrik Ido Ambacht.

Wat kost een graf in Hendrik-Ido-Ambacht?

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht grafkosten (2018) Prijs
Grafrechten+afkoop onderhoud Algemeen graf (20 jaar) € 1300 ,-
Grafrechten+afkoop onderhoud Particulier graf (20 jaar) 2 personen € 3600 ,-
Grafrechten+afkoop onderhoud Particulier graf (20 jaar) 3 personen € 5200 ,-
Bijzetting in een reeds bestaand Particulier graf € 600 ,-

Wilt u meer informatie over een uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht? Dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl

Wilt u meer informatie over een uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht? Dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg