Crematorium Rotterdam
  1. Home
  2.  » 
  3. Crematoria
  4.  » Crematorium Rotterdam

Crematorium Rotterdam

Het regelen van een uitvaart is een emotioneel proces. U hebt een dierbare verloren en daarom gaan er allerlei gevoelens door u heen. Een uitvaartondernemer staat u als nabestaande bij van kort na het overlijden tot het laatste afscheid. Onze uitvaartondernemers zijn zowel professioneel als betrokken. Zij staan u bij in het maken van belangrijke keuzes en zorgen dat de uitvaart recht doet aan de wensen van de overledene en de familie. D&O Uitvaartverzorging is een betrokken uitvaartverzorger met alle aandacht voor de nabestaanden. Zo kunnen we samen een persoonlijke uitvaart verzorgen. Al meer dan 150 verzorgen wij uitvaarten en crematies in Rotterdam. Het crematorium Rotterdam is een prachtige, moderne locatie voor het laatste afscheid van uw geliefde.

Uitvaart Dordrecht - D&O uitvaartverzorging

Uitvaart in het crematorium van Rotterdam

D&O verzorgt uitvaarten en crematies in de wijde omgeving van Dordrecht. Dat doen wij regelmatig vanuit het crematorium in Dordrecht. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van het crematorium in Rotterdam. Wij helpen u graag om een prachtige en persoonlijke uitvaart te regelen. Crematorium en uitvaartcentrum Yardenhuis ligt aan de zuidrand van Rotterdam, vlakbij de Zuiderbegraafplaats. Er is alle ruimte om het laatste afscheid geheel naar de wens van de overledene of die van de nabestaanden vorm te geven.

Faciliteiten van het crematorium in Rotterdam

Het crematorium van Rotterdam heeft veel verschillende ruimtes. Zo is er een grote aula met 120 zitplaatsen, een kleine aula met 80 zitplaatsen en een kleinere familie aula voor maximaal 20 personen. Er zijn 2 opbaarkamers. U krijgt de mogelijkheid om de overledene te begeleiden naar de ovenruimte, als u dat fijn vindt. De cateringmogelijkheden zijn uitgebreid en er zijn ruime koffiekamers voor grotere groepen.

Een waardig en persoonlijk laatste afscheid in het crematorium van Rotterdam

D&O Uitvaartverzorging helpt u graag met het vormgeven van het laatste afscheid

Waarom kiezen voor D&O uitvaartverzorging?

D&O Uitvaartverzorging bestaat al meer dan 150 jaar en is daarom dé uitvaartverzorger in Dordrecht en omstreken. Wij hebben al meer dan 105.000 uitvaarten verzorgd. Met al die kennis en ervaring weten we hoe we de nabestaanden het beste kunnen begeleiden. D&O heeft een eigen uitvaartcentrum in Dordrecht met zalen, koelingen, familiekamers en een restaurant. Als de crematie niet in het crematorium van Dordrecht plaatsvindt, maken we gebruik van uitvaartcentra van andere uitvaartverzorgers. Dit doen we altijd in overleg met onze klant.

Wat doet D&O uitvaartverzorging nog meer?

D&O Uitvaartverzorging verzorgt alles wat met een uitvaart te maken heeft. Zo kunt u bij ons terecht voor de advertenties, het rouwdrukwerk, de rouwkaarten, rouwboeketten en de grafsteen. Wij dragen zorg voor de opbaring van de overledene, maar zorgen ook voor de urnen en assieraden. Onze uitvaartverzorgers weten wat er nodig is om een persoonlijke uitvaart te regelen en zien niet over het hoofd. Wilt u een crematie laten regelen door D&O in het crematorium van Dordrecht of het crematorium in Rotterdam? Neem dan contact op met ons uitvaartcentrum om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend meer informatie?

Via dit formulier kunt u een verzoek tot contact indienen.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg