Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Uitvaart Alblasserdam

Uitvaart Alblasserdam

Als u een uitvaart wilt regelen in Alblasserdam, dan kiest u voor DenO uitvaartverzorging. DenO uitvaartverzorging regelt uitvaarten (begrafenissen en crematies) al meer dan 150 jaar in Dordrecht en omstreken, waaronder ook Alblasserdam. Hiermee zijn we één van de oudste en meest bekende bedrijven van Dordrecht. Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat een fijne uitvaart inhoudt. Wij verzorgen uw uitvaart Alblasserdam.

Door en met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor een volledig geregelde uitvaart tegen lage kosten en altijd volgens wens van u, de familie of de overledene. Rondom het overlijden van een geliefde of bekende komen kunnen veel emoties, zoals verslagenheid, verdriet of zelfs opluchting ervaren worden. In deze vaak moeilijke tijd is het heel erg belangrijk dat er een uitvaartondernemer in Alblasserdam is die u bijstaat en u begeleid in het proces van na het overlijden, tot het verwerken ervan. Elke persoon rouwt op zijn of haar eigen manier. Het meest voorkomende kenmerk van rouw is het vertraagde denken. Hier houden wij volledig rekening mee en passen wij onze werkzijze op aan. Samen met u, om uw dierbare en de nabestaanden en passende uitvaart in Alblasserdam te schenken. Lees hier meer over de begraafplaats in Alblasserdam.

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

Vooraf aan de uitvaart

Vooraf aan de begrafenis zult u contact hebben met één van onze uitvaartleiders die met u het soort graf (algemeen of particulier) en de graflocatie bepaald. Een particulier grag heeft een uitgifttermijn van 15 of 30 jaar en biedt plaats aan één of twee overledenen. Dit wordt vooraf met u bepaald. Ook is het mogelijk om een grafplaats in Alblasserdam of omstreken uit te kiezen. Dit gaat in overleg met de beheerder van de begraafplaats. Onze uitvaartleider zal u begeleiden in alles omtrent het begraven en het laatste afscheid. Wij begrijpen dat niets fijner is dan dat u terug kijkt op een fijne dag, ondanks het verlies van een dierbare. Daarmee zijn wij het adres voor uw uitvaart in Alblasserdam. Wilt u meer informatie over een crematie in Alblasserdam? Neem dan contact met ons op.

DenO uitvaartverzorging is de meest bekende uitvaartondernemer in regio Dordrecht. Wij zijn beschikbaar voor een uitvaart in Alblasserdam, uitvaarten in Dordrecht en geheel de Drechtstreek en Molenlanden.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg