Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Uitvaart Hendrik Ido Ambacht

Als u een uitvaart geregeld wilt hebben in Hendrik-Ido-Ambacht, dan kiest u voor DenO uitvaartverzorging. Al meer dan 150 jaar verzorgt Dordrecht en Omstreken. Hierdoor zijn wij één van de oudste en bekendste uitvaartondernemers van Dordrecht en Omstreken. Met deze jarenlange ervaring en na het doen van meer dan 106.000 uitvaarten, weten we precies wat een fijne uitvaart inhoud.

Met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor een volledig geregelde uitvaart tegen zo laag mogelijke kosten en volledig volgens uw wensen. Rondom het overlijden kunnen veel verschillende emoties, als verslagenheid, verdriet of zelfs opluchting ervaren worden. Daarom is het in deze tijd erg belangrijk dat een uitvaartondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht u begeleid door dit proces. Elke persoon rouwt op zijn of haar manier, maar vaak zien we dat vertraagd denken een uitwerking hiervan is. Uw uitvaartondernemer in Hendrik-Ido-Ambacht houdt hier rekening mee en past zijn werkwijze hierop aan. Samen met u verzorgen wij een prachtige uitvaart, die past bij de wensen van de overledene of de nabestaanden.

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

Vooraf aan de uitvaart Hendrik-Ido-Ambacht

Vooraf aan de uitvaart en begrafenis zult u contact hebben met één van onze uitvaartleiders die bij u thuis zal komen om alle belangrijke en praktische zaken rondom de uitvaart te regelen. Onder andere wordt bepaald wat voor soort graf er wordt gekozen. De keuze hierbij is een particulier of algemeen graf en de uitgifttermijn hiervan. Meestal kunt u hierbij kiezen tussen meestal 10, 20 en 30 jaar uitgifttermijn, welke uiteraard te verlengen is. Binnen de mogelijkheden valt een grafplaats op de begraafplaats Hendrik Ido Ambacht. In overleg met de beheerder van de begraafplaats wordt gekeken naar de grafplaats en de opties hierbij. In al deze zaken wordt u begeleid door een van onze liefdevolle uitvaartverzorgers van D&O Uitvaartverzorging. Wij begrijpen dat niets fijner is dan terugkijken op een fijne uitvaart, waarin u goed afscheid heeft kunnen nemen. Daarbij is het erg belangrijk dat u op de hoogte bent van alle kosten die gepaard gaan met de uitvaart, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Begraafplaats Hendrik Ido Ambacht

Rondom een begrafenis is het een belangrijke vraag waar de overledene begraven mag en wil worden. Dit kan zijn op bijvoorbeeld de algemene begraafplaats in Hendrik Ido Ambacht, of bijvoorbeeld begraafplaats de Essenhof in Dordrecht. Bij een particulier graf, waar u geen eigenaar van wordt, maar rechthebbende, kunt u meestal kiezen tussen een huurtermijn van 10,20 of 30 jaar met mogelijkheden tot verlenging. Bij het kiezen van een grafplaats helpt uitvaart Dordrecht en Omstreken u graag. Op de meeste begraafplaatsen in Zuid-Holland hebben wij directe contacten waardoor en snel dingen voor u geregeld kunnen worden. Bij een uitvaart in Hendrik-Ido-Ambacht vinden wij het belangrijkste dat de overledene en de nabestaanden centraal staan, daardoor draait op deze uitvaarten niets om ons, maar alles om het laatste, waardige en mooie afscheid. Onze uitvaartverzorgers nemen hun taak uiterst serieus om u en overledene een waardig afscheid te wensen. Wij vertellen graag meer over de opties die er zijn bij onze uitvaarten in een persoonlijk gesprek.

DenO uitvaartverzorging is de meest bekende uitvaartondernemer in regio Dordrecht. Wij zijn onder andere beschikbaar voor uitvaart in Zwijndrecht, uitvaarten in Sliedrecht, uitvaarten in de Drechtstreek en Molenlanden.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg