Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Uitvaart Papendrecht

Uitvaart Papendrecht

Voor het verzorgen van een uitvaart in Papendrecht kiest u voor Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging. 

Al meer dan 150 jaar regelen wij uitvaarten (crematies en begrafenissen) in Dordrecht en omstreken. Hiermee zijn wij één van de oudste en bekendste bedrijven van en rondom Dordrecht. Met deze jarenlange ervaring weten wij precies wat een fijne uitvaart inhoudt en precies hoe we dit op de juiste manier regelen. Meer informatie over een uitvaart Papendrecht?

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken voor uw uitvaart in Papendrecht

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

154 jaar ervaring

Met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor perfect geregelde uitvaarten in omgeving Dordrecht, Sliedrecht, Rotterdam en Papendrecht. De uitvaarten (begrafenissen en crematies) worden altijd tegen zo laag mogelijke kosten en altijd volgens de wensen van u, de familie of de overledene verzorgd. Rondom het overlijden komen verschillende emoties zoals verslagenheid, verdriet of misschien zelfs opluchting kijken. Juist daarom is het in deze tijd enorm belangrijk dat een uitvaartonderneming uit omgeving Papendrecht u begeleid van het sterven naar het graf of crematie. Graag begeleiden wij u in het moeilijke proces na het overlijden van uw geliefde of bekende.

Na het overlijden beleefd iedereen op zijn of haar eigen manier de rouw. Door de emoties hebben nabestaanden vaak te maken met vertraagd denken. Omdat alle zaken vrij snel geregeld moeten worden na het overlijden, is het belangrijk dat een uitvaartonderneming u volledig begeleid in dit proces om samen met u, uw dierbare een fijne uitvaart te schenken of zijn of haar laatste wens te vervullen. Ondanks de vele keuzes die gemaakt moeten worden, wordt u in alle rust en liefde geholpen.

Vooraf aan de uitvaart in Papendrecht

Voordat de uitvaart in Papendrecht plaats zal vinden, zult u veel contact hebben met één van onze uitvaartleiders. Samen met deze uitvaartleider wordt er een graflocatie bepaald. Hierbij is te kiezen uit een algemeen of particulier graf. Een particulier graf heeft bijvoorbeeld een uitgifttermijn van 15 of 30 jaar en biedt plaats aan één of twee overledenen. Uiteraard is het mogelijk om een grafplaats in Papendrecht of omstreken uit te kiezen, in overleg met de beheerder wordt een geschikte plaats uitgekozen. Onze uitvaartleider zal u begeleiden in alle zaken rondom het begraven, de uitvaart en het laatste afscheid. Ook dragen wij zorg voor bijvoorbeeld een geschikt uitvaartcentrum. Wij vinden het erg belangrijk dat u terugkijkt op een fijn afscheid.

Onze uitvaartleiders verzorgen ook crematies in Papendrecht en omstreken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw uitvaart Papendrecht via 078 6 483 483 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg