1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaartverzorging
  4.  » Er is iemand overleden en nu?
Er is iemand overleden en nu?

Er is iemand overleden en nu?

Een naaste overlijdt, zelfs na een lang ziekbed komt het toch onverwacht en wat nu? Het is een emotionele gebeurtenis, soms zelfs zo ingrijpend dat je niet meer weet wat te doen.

De uitvaartverzorgers van DenO staan u dan bij met zowel de praktische invulling als de emotionele gevolgen. Naast de wensen hoe een uitvaart eruit moet zien (besloten, klein intiem of groots) moet een aantal praktische zaken worden geregeld zoals het inlichten van de (huis)arts die een overlijdensverklaring moet afgeven en na moet gaan of de overledene een donorcodicil heeft.

Het regelen van de uitvaart, de tijdplanning, wel of geen rouwbezoek in één van de zalen of familiekamers. Het contact met de eventuele verzekeringsmaatschappij. Het aangeven van het overlijden bij de burgerlijke stand voor een akte van overlijden. Zo zijn er tal van praktische aandachtsgebieden in een emotionele tijd. Het team van DenO zal u daarbij begeleiden.

Wilt u een overlijden melden, kom dan snel met ons in contact door te bellen met 078 – 648 34 83, of te mailen naar info@uitvaartdordrecht.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg