1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats Ridderkerk
Begraafplaats Ridderkerk - Uitvaart Ridderkerk

Begraafplaats Ridderkerk

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Dordrecht is veel mogelijk.
De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren op de begraafplaats Ridderkerk. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen.
De Algemene Begraafplaats Ridderkerk werd aangelegd eind jaren vijftig van de vorige eeuw. Dordrecht en omstreken verzorgt hier begrafenissen en plaatst ook urnen op het urnenveld op zowel het oude, als het nieuwe gedeelte (Vredehof). Op begraafplaats de Vredehof is een speciaal Rooms Katholiek en Islamitisch gedeelte. 

Wat kost een graf in Ridderkerk?

Gemeente Ridderkerk grafkosten (2018) Prijs
Grafrechten+afkoop onderhoud Algemeen graf (20 jaar) € 1800 ,-
Grafrechten+afkoop onderhoud Particulier graf (20 jaar) € 3400 ,-
Grafrechten+afkoop onderhoud Particulier graf (onb. tijd) € 12000 ,-
Bijzetting in een reeds bestaand Particulier graf € 600 ,-

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Ridderkerk, dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Ridderkerk, dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl

 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg