Crematorium Rotterdam
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » 
  5. Crematie
  6.  » Crematie Rotterdam

Crematie in Rotterdam laten verzorgen?

Een begrafenis of crematie in Rotterdam is een moeilijk, maar vaak ook een bijzonder moment. Bij het laatste afscheid van een dierbare komt veel kijken. Misschien heeft hij of zij een laatste wens, of komen er veel ceremoniële zaken bij kijken. De uitvaartverzorgers van Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging begeleiden u stap voor stap. Al meer dan 150 jaar verzorgen wij uitvaarten in Dordrecht en omgeving waaronder ook crematies in Rotterdam. Wij helpen u op een persoonlijke en betrokken wijze bij het vormgeven van een uitvaart die geheel aansluit bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. 

Na het doen van meer dan 105.000 uitvaarten, weten we precies wat er moet gebeuren en hoe wij u en de nabestaanden zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bij een crematie in Rotterdam maken wij gebruik van één van de crematoriums in Rotterdam. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren verzorgen wij de gehele uitvaart in de stijl die het beste past bij u en de overledene.

Uitvaart Dordrecht - D&O uitvaartverzorging

Betrokken uitvaartverzorgers

Na het overlijden van uw geliefde in Rotterdam, moeten er in korte tijd veel beslissingen genomen worden. Dat is in de emotionele periode na het overlijden niet altijd even makkelijk. Eén van de gevolgen van rouw is het vertraagde denken. Daarom is het juist dan erg belangrijk dat een ervaren uitvaartverzorger met u meekijkt en helpt met het maken van beslissingen. Met meer dan 150 jaar ervaring weten we precies wat belangrijk is en wat er komt kijken bij een uitvaart. Op een betrokken manier begeleiden wij u in het proces stap voor stap op het tempo wat u het meest prettig vindt. D&O Uitvaartverzorging is een moderne uitvaartverzorger met een luisterend oor voor de nabestaanden, ook bij begrafenissen en crematies in Rotterdam.

Neem contact met ons op via 078-648 34 83 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl  

Op locatie of vanuit ons eigen uitvaartcentrum

Voor het regelen van een begrafenis of crematie in Rotterdam neemt u contact op met D&O Uitvaartverzorging. Wij verzorgen al 150 jaar uitvaarten in de wijde omgeving van Dordrecht, waar ook Rotterdam onder valt. Dit is mogelijk op een locatie naar keuze of vanuit ons eigen uitvaartcentrum in Dordrecht. Afhankelijk van uw wensen zal dit vormgegeven worden. Ons uitvaartcentrum is gelegen op de begraafplaats in Dordrecht, op 20 meter afstand van het crematorium. Maar ook maken wij gebruik van uitvaartcentra in Rotterdam. Onze uitvaartverzorgers zijn hiermee uw gastheer en hulp bij het overlijden. 

Wilt u een liefdevol afscheid van een dierbare vormgeven?

D&O Uitvaartverzorging is een moderne uitvaartverzorger met meer dan 150 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Wilt u een begrafenis of crematie in Rotterdam regelen voor een dierbare of wilt u uw wensen voor uw eigen uitvaart alvast vastleggen? Neem dan contact op met ons uitvaartcentrum. Één van onze uitvaartverzorgers zal een persoonlijke afspraak met u maken om u te voorzien van persoonlijk advies dat past bij uw situatie. Samen stellen we een prachtige, persoonlijke uitvaart samen, die tot in de details klopt. Na het gesprek met onze uitvaartverzorger ontvangt u een prijsopgave, zodat uw nabestaanden achteraf nooit voor een onaangename financiële verrassing komen te staan. 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over het regelen van een eenvoudige of uitgebreide crematie in Rotterdam? Onze uitvaartverzorgers helpen u de uitvaart vorm te geven die u voor ogen heeft. Er is erg veel mogelijk. Wilt u er meer informatie over? Bespreek dan uw wensen met één van onze uitvaartverzorgers. D&O Uitvaartverzorging heeft door de jaren heen al meer dan 105.000 uitvaarten verzorgt. Een respectvol en persoonlijk afscheid in Rotterdam is daarom bij ons in goede handen.

Vrijblijvend meer informatie over een crematie?

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg