Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Uitvaart Gorinchem

Uitvaart Gorinchem

Voor het regelen van een uitvaart in Gorinchem neemt u contact op met D&O Uitvaartverzorging. 24/7 zijn wij voor u bereikbaar op het nummer: 078-648 3483. Dag en nacht bereikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Al meer dan 150 jaar verzorgen wij begrafenissen en crematies in Gorinchem.

Bij het regelen van een uitvaart in Gorinchem is het erg belangrijk dat er een uitvaartondernemer in Gorinchem is die u begeleid in het proces van overlijden tot begraven. Al meer dan 150 jaar is Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging de specialist als het gaat om uitvaartverzorging. Hieronder vallen het regelen van begrafenissen en crematies. Met meer dan 105.000 uitvaarten op onze naam, weten we exact wat er moet gebeuren om de laatste wens van nabestaanden of de overledene te vervullen. Veel uitvaarten gaan gepaard met rituelen. Ook hiervoor zijn wij het juiste aanspreekpunt. Al meer dan 21 jaar hebben wij een uitvaartverzorger in dienst die de multiculturele uitvaarten verzorgt.

Met deze ervaring staan wij borg voor hoge kwaliteit uitvaarten, waarin alles tot in de puntjes geregeld is. Ook bij het denken aan uitvaartcentra, het reserveren van een grafplaats, grafmonumenten, catering rondom de uitvaart, rouwdrukwerk en advertenties en het uitvaart vervoer bent u bij ons op de juiste plek. Onze uitvaartleider zal al deze zaken met u bespreken en alles uit handen nemen. Op een eerlijke, transparante en bovenal eervol en respectvolle manier.

Vooraf aan de uitvaart in Gorinchem

Vooraf aan de uitvaart is het belangrijk om te weten of u gaat voor een crematie of begrafenis in Gorinchem. Daarbij vinden wij het fijn om te weten als er belangrijke culturele aspecten geregeld moeten worden voor de uitvaart. Denk hierbij aan een kerkdienst, wassingen of andere zaken. In deze moeilijke tijd na het overlijden is het belangrijk dat een uitvaartondernemer met u meekijkt en bij u thuis komt om al deze zaken met u te bespreken. Eén van onze uitvaartleiders zal bij u langskomen om alle praktische zaken te overleggen en een prijs te berekenen voor de uitvaart. Wij vinden het erg belangrijk dat u vooraf precies weet welke kosten er gemaakt worden en wat de uiteindelijke kosten zijn voor de begrafenis of crematie. Ook voor het regelen van een uitvaartcentrum, een lunch achteraf, het reserveren van een grafplaats en dergelijke, bent u bij ons op de juiste plaats. Naast het verzorgen van uitvaarten in Gorinchem, dragen wij ook graag zorg voor een grafmonument voor de overledene. Bij ons uitvaartcentrum hebben we een eigen steenhouwerij waarin wij grafmonumenten maken.

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden die gepaard gaan bij het regelen van een uitvaart. Neem daarvoor contact met ons op.

Wilt u een liefdevol afscheid in Gorinchem vormgeven?

Al meer dan 150 jaar is D&O Uitvaartverzorging dé uitvaartondernemer in Dordrecht en omstreken. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Begraafplaats Gorinchem

Begraven is zo oud als de mensheid bestaat. In vrijwel alle culturen, wordt het lichaam van een overledene begraven. Wat vroeger een uitvaart was, is nu puur de begrafenis. Een begrafenisplechtigheid krijgt daarmee veel meer een persoonlijke invulling. U kunt dit volledig zelf invullen, of hulp krijgen van onze uitvaartverzorger.  Bij een particulier graf (men is geen eigenaar, maar rechthebbende) kunt u meestal kiezen tussen een huurtermijn van 10, 20 of 30 jaar, met uiteraard mogelijkheden tot verlenging. Bij het kiezen van de juiste grafplaats helpt D en O uitvaartverzorging u graag. Heeft u een specifieke plaats in gedachte op bijvoorbeeld de begraafplaats in Gorinchem? Dan zal de uitvaartleider van uitvaart Dordrecht contact opnemen met de beheerder van deze begraafplaats. D en O uitvaartverzorging werkt nauw samen met begraafplaatsen door heel Zuid-Holland.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg