Uitvaartverzorgers D&O Uitvaartverzorging
  1. Home
  2.  » 
  3. Crematoria
  4.  » Crematorium Vlijmen

Crematorium Vlijmen

Wilt u een uitvaart regelen voor een dierbare? Of denkt u na over uw eigen begrafenis of crematie? D&O Uitvaartverzorging begeleidt u graag in dit emotionele proces. Die steun is erg fijn, omdat er bij het regelen van een uitvaart veel belangrijke beslissingen moeten worden genomen. D&O Uitvaartverzorging verzorgt al meer dan 150 jaar uitvaarten in Dordrecht en omstreken. Daarbij maken we onder andere gebruik van het crematorium in Dordrecht, dat vlakbij ons uitvaartcentrum is gelegen. Maar het is ook mogelijk om de uitvaart op een andere locatie te laten plaatsvinden. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook een complete uitvaart in het crematorium van Vlijmen.

Crematorium Vlijmen

Over het crematorium van Vlijmen

Crematorium Maaslanden in Vlijmen heeft alle faciliteiten om een persoonlijk laatste afscheid vorm te geven. Er is een grote en kleinere aula, die beide zit- en staanplaatsen hebben. Daarnaast zijn er diverse gezinskamers, koffiekamers en ontvangstruimtes. Rondom het gebouw is veel groene ruimte, waar verschillende mogelijkheden tot herinneren zijn. Omdat alle faciliteiten op één plek zijn, kan D&O Uitvaartverzorging een uitvaart verzorgen, die in alle rust verloopt en volledig aansluit bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.

 

Uw eigen uitvaart voorbereiden

Het overdenken en voorbereiden van uw eigen uitvaart kan veel rust geven. Zo weet u dat alles goed geregeld is en zijn uw wensen duidelijk voor uw familie en nabestaanden. D&O Uitvaartverzorging helpt u graag bij het vormgeven en vastleggen van uw eigen uitvaart. Neem daarvoor contact op met ons uitvaartcentrum. Onze uitvaartbegeleiders luisteren goed naar uw verhaal en geven u advies over de vele mogelijkheden. Samen zorgen we dat al uw wensen op een goede manier worden vastgelegd.

Een persoonlijke en liefdevolle uitvaart in het crematorium van Vlijmen

D&O Uitvaartverzorging helpt u graag met het vormgeven van het laatste afscheid

Een uitvaart in het crematorium van Vlijmen

Wilt u een uitvaart regelen in het crematorium van Vlijmen? D&O Uitvaartverzorging weet als geen ander hoe dat in zijn werk gaat. Als een uitvaart niet in het crematorium van Dordrecht plaatsvindt, maken wij gebruik van uitvaartcentra van andere uitvaartverzorgers. Het crematorium in Vlijmen is een fijne en geschikte plek om een volledige uitvaart te verzorgen, vanaf de verzorging van de overledene tot en met de crematie. Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het regelen van een mooie uitvaart in het crematorium van Vlijmen.

Alles wat nodig is voor een liefdevol laatste afscheid

D&O Uitvaartverzorging verzorgt niet alleen de uitvaart, maar ook alles wat daarbij hoort. U kunt bij ons dus ook terecht voor bijvoorbeeld rouwkaarten, rouwboeketten, advertenties voor in de krant en catering. Daarnaast leveren wij ook urnen en grafstenen, en kunnen wij zorgen voor bijzondere assieraden. Het is ons doel om een uitvaart zo soepel, waardig en persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Onze uitvaartverzorgers weten precies wat de nabestaanden nodig hebben. Zij begeleiden u dan ook op een deskundige en betrokken wijze.

Vrijblijvend meer informatie?

Via dit formulier kunt u een verzoek tot contact indienen.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg