1. Home
  2.  » 
  3. Begraafplaatsen
  4.  » Begraafplaats Dubbeldam

Begraafplaats Dubbeldam

Begraven is zo oud als de mensheid. Vrijwel in alle culturen – bestaande en verloren gegane- wordt het lichaam van een overledene begraven. Een begrafenisplechtigheid op de begraafplaats Dubbeldam krijgt tegenwoordig steeds meer een persoonlijke invulling. Niet meer zozeer de standaard begrafenis met koffie en cake maar veel meer de eigen invulling die past bij de overledene. U kunt dit zelf helemaal invullen of met hulp van een uitvaartbegeleider. Ook bij begraven in Dordrecht is veel mogelijk.
De uitvaartbegeleider van DenO kan op allerlei wijzen vaak ´maatwerk´ leveren. Wensen over de ligging van een graf, de looptijd, het onderhoud, mogelijkheden voor diverse soorten gedenktekens en beplantingen zijn vaak opgenomen in de mogelijkheden die er zijn. Uw uitvaartondernemer DenO vraagt de toestemming aan de gemeente. U hoeft dit niet zelf te doen.
De Dubbeldamse Begraafplaats ligt aan de Zuidendijk. Deze tweede Algemene Begraafplaats in Dordrecht is in 1872 door de gemeente Dubbeldam in gebruik genomen. Sinds de samenvoeging van Dubbeldam met Dordrecht in 1970 heeft Dordrecht dus 2 Algemene Begraafplaatsen. Dordrecht en Omstreken verzorgt regelmatig begrafenissen aan de Zuidendijk. Ook voor een crematie bent u bij uitvaart Dordrecht (D&O uitvaartverzorging) aan het juiste adres. Bij het crematorium in Dordrecht, maar ook bij andere crematioria is het mogelijk om te cremeren. 

 

Wilt u meer informatie over begraven in Dubbeldam, dan kunt u bellen met DenO op telefoonnummer 078- 648 34 83 of mail naar: info@uitvaartdordrecht.nl

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg