Uitvaartleiders crematorium Dordrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » 
  5. Crematie
  6.  » Crematie Dordrecht

Crematie Dordrecht

Voor het regelen van uw crematie in Dordrecht kiest u voor D&O Uitvaartverzorging. 24/7 zijn wij bereikbaar voor u op het nummer: 078-648 34 83. Dag en nacht bereikbaar om u van dienst te zijn. Al meer dan 150 jaar verzorgen wij crematies en begrafenissen in Dordrecht en omstreken.

Bij het crematorium in Dordrecht kunt u een crematie laten verzorgen door de uitvaartverzorgers van D&O uitvaartverzorging. Op loopafstand van het uitvaartcentrum van D&O bevindt zich het crematorium van Dordrecht dat in handen is van begraafplaats de Essenhof. Elke begrafenisondernemer in Dordrecht en omstreken kan hiervan gebruik maken.

 

Crematorium Dordrecht

Crematie Dordrecht

Sinds 1988 is het mogelijk om te cremeren in Dordrecht op begraafplaats de Essenhof aan de Nassauweg waar ook D&O Uitvaartverzorging met zijn hoofdkantoor heeft gevestigd. Bij het regelen van een crematie in Dordrecht komt veel kijken. De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken begeleiden u graag in het proces van overlijden tot crematie.

In het uitvaartcentrum aan de Nassauweg 190, is de mogelijkheid en ruimte voor het houden van uitvaartplechtigheden en condoleance na afloop van de plechtigheid. In het gebouw naast het uitvaartcentrum is de ovenruimte aanwezig waar de crematie van de overledene plaats zal vinden. Na de crematie in Dordrecht kan er gebruik gemaakt worden van de orangerie van het uitvaartcentrum van D&O voor condoleren of gewoon het prettige samenzijn met uw naasten. Dat kan met een kopje koffie, thee of frisdrank met koek en cake, of een uitgebreidere receptie met hapjes en bittergarnituur. Afhankelijk van uw wensen wordt dit verzorgt door de medewerkers van ons uitvaartcentrum in Dordrecht.

De uitvaartleiders van Dordrecht en Omstreken uitvaartverzorging

cees kooiman uitvaartleider bij DenO uitvaartverzorging
raymond bosman uitvaartverzorger bij uitvaartdordrecht
mahinder lalaram-uitvaartleider bij uitvaartdordrecht
Jose van den hurk-uitvaartleider-uitvaartdordrecht
Francien-dam-uitvaartverzorging-dordrecht

Vooraf aan een crematie in Dordrecht

Vooraf aan de uitvaart en crematie in Dordrecht zult u contact hebben met één van onze liefdevolle uitvaartverzorgers. Op een afspraak bij u thuis zullen alle belangrijke zaken rondom de uitvaart en de overledene besproken worden. Ook zaken zoals het uitkiezen van bijvoorbeeld een urn worden op deze afspraak besproken. Wij vinden het erg belangrijk dat we uw wensen en die van de overledene op de juiste manier in kaart brengen waardoor u zeker bent van een passende uitvaart. Alle kosten rondom de uitvaart en crematie in Dordrecht worden duidelijk gecommuniceerd om een overzichtelijk kostenplaatje voor u te creëren.

Naast het regelen van de crematie in Dordrecht wordt met u besproken welke bestemming het as zal gaan krijgen. U kunt voor verschillende opties kiezen zoals het uitstrooien in een mooie omgeving waar de overledene veel waarde aan hechte, een prachtige zee of bijvoorbeeld een medaillon of urn. Het belangrijkste is dat bij deze beslissing goed wordt nagedacht welke het beste bij u, de overledene en de nabestaanden past, gelukkig krijgt u geruime tijd om deze beslissing te maken. Na de crematie blijft de asbus 1 maand bewaard in de algemene nis, volgens wettelijke verplichtingen. De uitvaartleider van D&O Uitvaartverzorging zal deze belangrijke zaken rondom het overlijden met u behandelen en de opties tonen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078-6483483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg