1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » Begrafenis regelen Dordrecht
Begrafenis regelen dordrecht

Begrafenis regelen Dordrecht

Een uitvaart is een lastig, maar ook vaak een bijzonder moment. Na het overlijden van uw geliefde moeten er in korte tijd veel keuzes gemaakt worden. Deze tijd na overlijden vraagt dus om een deskundige begeleiding. De uitvaartleiders van D&O Uitvaartverzorgers nemen u stap voor stap mee in het proces van overlijden tot afscheid. Onze uitvaartverzorgers dragen zorg voor het vormgeven van een uitvaart die geheel aansluit bij de wensen van de overledene. Dit kan een prachtige uitgebreide begrafenis zijn, maar ook een eenvoudige crematie.

Na de melding van het overlijden komt één van onze uitvaartleiders bij u langs om alles met u door te spreken. Ook kunt u ervoor kiezen om een verzorger te laten komen om de overledene te laten verzorgen. Dit vraagt om veel liefde en meeleven. De uitvaartleiders en verzorgers van D&O gaan in deze periode in alle voorzichtigheid met u en de overledene om. De begrafenissen die wij in Dordrecht verzorgen worden voornamelijk vanuit onze uitvaartcentrum op begraafplaats ‘de Essenhof’ verzorgt. Ons grote uitvaartcentrum is gelegen op de begraafplaats waardoor de uitvaart in alle rust kan verlopen.

Het uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum in Dordrecht is voorzien van alle faciliteiten die verwacht worden bij een uitvaart. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan audiovisuele technieken, grote en kleine zalen, familiekamers een restaurant en meer. Elke uitvaart, groot of klein kan in ons uitvaartcentrum gehouden worden. D&O Uitvaartverzorging rekent een eerlijke, marktconforme prijs voor de uitvaarten. Naast de faciliteiten in ons uitvaartcentrum, verzorgen wij het rouwdrukwerk, advertenties voor in de krant, kisten en rouwboeketten. Ook voor urnen, assieraden en grafstenen worden voor u op maat gemaakt. Neem contact op met ons uitvaartcentrum om het overlijden te melden en contact te krijgen met een uitvaartverzorger.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg