Crematie in Sliedrecht
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » 
  5. Crematie
  6.  » Crematie Sliedrecht

Crematie in Sliedrecht regelen?

Een crematie is een moeilijk, maar vaak ook een bijzonder moment. Het laatste afscheid van een dierbare vraagt daarom om een zorgvuldige en deskundige voorbereiding. D&O Uitvaartverzorging helpt u op een persoonlijke en betrokken wijze stap voor stap in het proces. Wij verzorgen samen met u, de uitvaart die geheel aansluit bij de wensen van de overledene en nabestaanden. 

Al meer dan 150 jaar verzorgen wij begrafenissen en crematies in Sliedrecht en omgeving. Omdat Sliedrecht niet over een eigen crematorium beschikt, maken wij gebruik van het crematorium in Dordrecht, naast ons uitvaartcentrum. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er geregeld moet worden en wat de nabestaanden nodig hebben. Onze uitvaartverzorgers geven u suggesties en advies bij het maken van belangrijke keuzes.

Crematie Sliedrecht

Betrokken begeleiding

Na het overlijden van een geliefde is het belangrijk dat u te maken krijgt met een betrokken uitvaartverzorger in Sliedrecht. Na het overlijden moeten er namelijk veel beslissingen komen, die misschien nog niet goed voorbereid zijn. Na het melden van het overlijden bij ons uitvaartcentrum, komt er een uitvaartleider bij u langs die u stap voor stap zal begeleiden in het proces. Bij het vormgeven van een uitvaart zijn uw persoonlijke wensen altijd het uitgangspunt. D&O Uitvaartverzorging is een moderne uitvaartverzorger met een luisterend oor voor de nabestaanden. Onze uitvaartverzorgers doen er alles aan om uw geliefde een waardig en liefdevol laatste afscheid te geven. Wilt u meer informatie over een begrafenis in plaats van crematie? Bekijk dan onze uitvaart Sliedrecht pagina.

Op locatie of vanuit ons eigen uitvaartcentrum

Voor het regelen van een uitvaart in Sliedrecht neemt u contact op met D&O Uitvaartverzorging. Wij verzorgen uitvaarten in de wijde omgeving van Dordrecht, waar ook Sliedrecht toe behoord. De uitvaartplechtigheid is mogelijk vanuit een locatie naar keuze of ons eigen uitvaartcentrum. Wij maken veelal gebruik van het crematorium in Dordrecht. Op begraafplaats ‘De Essenhof’ beschikken wij over een ruim uitvaartcentrum dat op slechts 20 meter afstand van het crematorium ligt. Hierdoor kan de uitvaart in alle rust verlopen. Ons uitvaartcentrum beschikt over meerdere zalen, een restaurant, familiekamers en koelingen. Daarnaast verzorgen wij ook het rouwdrukwerk, de advertenties voor in de krant en rouwboeketten. Ook verzorgen wij urnen, assieraden en grafstenen. 

Wilt u een liefdevol afscheid van een dierbare vormgeven?

D&O Uitvaartverzorging beschikt over een eigen uitvaartcentrum vlakbij het crematorium in Dordrecht.

Persoonlijk, eerlijk advies

Wilt u een begrafenis of crematie in Sliedrecht regelen voor een overledene of wilt u uw eigen uitvaart alvast bespreken? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Onze uitvaartverzorgers komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen met u en uw dierbare, stellen we een prachtige persoonlijke uitvaart samen, die bij u past. Na het gesprek ontvangt u een prijsopgave, waardoor uw nabestaanden achteraf nooit voor een vervelende financiële verrassing komen te staan. 

Meer weten?

Wilt u een eenvoudige crematie of een uitgebreide begrafenis plechtigheid regelen? Dordrecht en Omstreken helpt u de uitvaart vorm te geven die u voor ogen heeft, ook in Sliedrecht. Er zijn allerlei soorten uitvaarten mogelijk, waardoor we verschillende uitvaartleiders hebben met een specialisme op een bepaald gebied. Bespreek uw wensen met één van onze uitvaartleiders. Doordat wij al meer dan 105.000 uitvaarten hebben verzorgd, is een respectvol en persoonlijk afscheid in Sliedrecht bij ons in goede handen.

Vrijblijvend meer informatie over een crematie?

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg