Uitvaartverzorgers DenO uitvaartverzorging
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » 
  5. Crematie
  6.  » Crematie zwijndrecht

Begrafenis of crematie in Zwijndrecht regelen

Een uitvaart is een moeilijk, maar ook bijzonder moment. Het laatste afscheid van een dierbare vraagt een zorgvuldige en deskundige voorbereiding. D&O Uitvaartverzorging helpt u op persoonlijke en betrokken wijze bij het vormgeven van een uitvaart die geheel aansluit bij de wensen van overledene en de nabestaanden.

Al meer dan 150 jaar verzorgen wij begrafenissen en crematies in Zwijndrecht en omgeving. Zwijndrecht beschikt niet over een eigen crematorium, waardoor er meestal gebruikt wordt gemaakt van het crematorium in Dordrecht. Het crematorium in Dordrecht is gelegen naast ons uitvaartcentrum, waardoor de plechtigheid in alle rust plaats kan vinden. Dankzij onze jarenlange weten we precies wat er allemaal geregeld moet worden en wat belangrijk is voor u als nabestaande. De uitvaartleiders nemen u stap voor stap mee in het proces van overlijden tot de uitvaart en geven u suggesties en advies bij het maken van belangrijke keuzes. Klik hier voor meer informatie over begrafenissen in Zwijndrecht. 

Crematie Zwijndrecht

Betrokken begeleiding

Bij het vormgeven van een uitvaart moeten er in korte tijd veel beslissingen worden genomen. Dat is in zo’n emotionele periode niet altijd even gemakkelijk. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart en ondersteunen u bij het maken van keuzes. Op een betrokken en professionele manier begeleiden ze u door het hele proces. Bij het vormgeven van een uitvaart gaan we altijd uit van uw persoonlijke wensen. D&O is een moderne uitvaartverzorger en heeft een luisterend oor voor de nabestaanden. We doen er alles aan om uw geliefde een waardig en liefdevol laatste afscheid te geven. 

Op locatie of vanuit ons eigen uitvaartcentrum

Voor het regelen van een begrafenis of crematie in Zwijndrecht neemt u contact op met D&O Uitvaartverzorging. Wij verzorgen uitvaarten in de wijde omgeving van Dordrecht. Dat is mogelijk op een locatie naar keuze of vanuit ons eigen uitvaartcentrum. D&O Uitvaartverzorging maakt veelal gebruik van het crematorium in Dordrecht. Op begraafplaats ‘De Essenhof’ beschikken wij over een eigen uitvaartcentrum dat op slechts 20 meter afstand van het crematorium ligt. Zo kan de uitvaart in alle rust verlopen. Het centrum heeft meerdere zalen, een restaurant, familiekamers en koelingen. Daarnaast verzorgen wij ook het rouwdrukwerk, advertenties voor in de krant en rouwboeketten. Ook levert D&O Uitvaartverzorging urnen, assieraden en grafstenen.

Wilt u een liefdevol afscheid van een dierbare vormgeven?

D&O Uitvaartverzorging beschikt over een eigen uitvaartcentrum vlakbij het crematorium in Dordrecht.

Persoonlijk advies

Wilt u een begrafenis of crematie in Zwijndrecht regelen voor een dierbare of wilt u uw wensen voor uw eigen uitvaart vastleggen? Neem dan contact op met ons uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers geven u graag persoonlijk advies en bespreken alle mogelijkheden met u. Samen stellen we een prachtige, persoonlijke uitvaart samen, die tot in de details klopt. Na het gesprek ontvangt u een prijsopgave, zodat uw nabestaanden achteraf nooit voor een vervelende financiële verrassing komen te staan. 

Meer weten?

Wilt u een eenvoudige begrafenis of een uitgebreide crematie plechtigheid regelen? D&O Uitvaartverzorging helpt u de uitvaart vorm te geven die u voor ogen heeft. Er zijn allerlei soorten uitvaarten mogelijk. Wilt u er meer over weten? Bespreek uw wensen met één van onze uitvaartverzorgers. D&O Uitvaartverzorging heeft al meer dan 105.000 uitvaarten verzorgd. Een respectvol en persoonlijk afscheid in Zwijndrecht is bij ons in goede handen.  

Vrijblijvend meer informatie over een crematie?

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg