1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaartverzorging
  4.  » De Plechtigheid

De Plechtigheid

Bij DenO zijn de mogelijkheden voor een kleine- of grote plechtigheid legio. De Nassauzaal is een intieme zaal, waar de banken rondom de kist in een warme, serene omgeving staan. In deze mooie zaal is plaats voor maximaal 25 personen.

De Wilhelminazaal biedt plaats aan 400 personen en beschikt over uitgebreide multimedia-apparatuur zodat passende muziek, fotopresentaties etc. mogelijk zijn. Ook kan de plechtigheid vanuit deze zaal door camera’s worden geregistreerd en via het internet worden gevolgd. Dit is prettig voor mensen die door ziekte of verblijf in het buitenland niet aanwezig kunnen zijn.

Na de plechtigheid bestaat de mogelijkheid om elkaar te condoleren en wat te eten en te drinken in de familieruimte bij de Nassauzaal of in de prachtig ingerichte Orangerie, het mooie restaurant van DenO. Hier kunnen arrangementen voor worden gemaakt van koffie met koek/gebak tot uitgebreide buffetten, warm of koud. Soms wordt een afscheid juist luister bijgezet door het leven te vieren. Uitvaart Dordrecht staat garant voor een volledige uitvaart.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg