Uitvaartverzorgers DenO uitvaartverzorging
  1. Home
  2.  » 
  3. Uitvaart
  4.  » 
  5. Crematie
  6.  » Crematie Hendrik Ido Ambacht

Crematie in Hendrik Ido Ambacht regelen?

Bij het regelen van een crematie in Hendrik Ido Ambacht komt veel kijken. Vaak is een uitvaart een moeilijk, maar ook bijzonder moment. Het laatste afscheid van een dierbare vraagt een deskundige en zorgvuldige aanpak. De uitvaartverzorgers van D&O Uitvaartverzorging helpen u op een persoonlijke en betrokken manier bij het vormgeven van een uitvaart. Wij zorgen dat de uitvaart geheel aansluit bij de wensen van de overledene en nabestaanden.

Al meer dan 150 jaar verzorgen wij uitvaarten in Hendrik Ido Ambacht en omgeving. Omdat Hendrik Ido Ambacht niet over een eigen crematorium beschikt, maken wij veelal gebruik van het crematorium in Dordrecht. Dit crematorium is gevestigd aan de Nassauweg 200 te Dordrecht, waar ook ons uitvaartcentrum staat. Hierdoor kan de uitvaart in alle rust vormgegeven worden. Neem contact met ons op voor een crematie in Hendrik Ido Ambacht.

Crematorium Dordrecht

Betrokken begeleiding

Bij het vormgeven van een uitvaart, moeten er in korte tijd veel beslissingen genomen worden. In zo’n emotionele periode is dat niet altijd even gemakkelijk. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u stap voor stap bij het regelen van de uitvaart en voorzien u van het juiste advies bij het maken van keuzes. Op een betrokken en professionele manier begeleiden wij u door het proces, waardoor u alles uit handen genomen wordt. Bij het vormgeven van een uitvaart gaan we altijd uit van uw persoonlijke wensen en die van de overledene. Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging is een moderne uitvaartverzorger met een luisterend oor voor de nabestaanden. Wij doen er alles aan om uw geliefde een waardig en liefdevol laatste afscheid te geven. Ook voor een begrafenis in Hendrik Ido Ambacht wordt u bij ons met liefde ontvangen

Op locatie of vanuit ons eigen uitvaartcentrum

Voor het regelen van een crematie in Hendrik Ido Ambacht neemt u dus contact op met D&O Uitvaartverzorging. Dag en nacht zijn wij voor u bereikbaar. De uitvaart is mogelijk op een locatie naar keuze of vanuit ons eigen uitvaartcentrum in Dordrecht. Wij maken veel gebruik van het crematorium in Dordrecht, omdat deze op slechts 20 meter afstand van ons uitvaartcentrum is gevestigd. Hierdoor kan de uitvaart in alle rust verlopen. Ons uitvaartcentrum beschikt over meerdere zalen, een restaurant, familiekamers en koelingen. Hiernaast verzorgen wij ook praktische zaken als: rouwdrukwerk, advertenties voor in kranten en rouwboeketten. Daarbij leveren wij ook urnen, assieraden en grafstenen. 

Wilt u een liefdevol afscheid van een dierbare vormgeven?

D&O Uitvaartverzorging beschikt over een eigen uitvaartcentrum vlakbij het crematorium in Dordrecht.

Persoonlijk advies

Wilt u een begrafenis of crematie in Hendrik Ido Ambacht regelen voor een dierbare of wilt u uw wensen alvast voor uw eigen uitvaart vastleggen? D&O Uitvaartverzorging bespreekt graag de mogelijkheden met u. Onze uitvaartverzorgers geven u graag persoonlijk advies en bespreken alle mogelijkheden met u. Samen stellen we een prachtige, persoonlijke uitvaart samen die bij u past. Na het gesprek met één van onze uitvaartverzorgers ontvangt u een prijsopgave, zodat de nabestaanden achteraf nooit voor een vervelende financiële verrassing komen te staan. 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eenvoudige begrafenis of een uitgebreide crematie in Hendrik Ido Ambacht? Dordrecht en omstreken uitvaartverzorging helpt u de uitvaart vorm te geven die u voor ogen heeft. Er is veel mogelijk als het om uitvaarten gaat. Wilt u hier meer over weten? Bespreek uw wensen met één van onze uitvaartverzorgers. Na het verzorgen van meer dan 105.000 uitvaarten, weten we als geen ander wat er moet gebeuren en waarop we moeten letten. Een persoonlijk, liefdevol en respectvol afscheid in Hendrik Ido Ambacht is bij ons in goede handen. 

Vrijblijvend meer informatie over een crematie?

Neem contact met ons op via onze contactpagina.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg