1. Home
  2.  » 
  3. Crematoria
  4.  » Crematorium Dordrecht

Een waardig en liefdevol afscheid vanuit het crematorium in Dordrecht

Het regelen van een uitvaart is een emotioneel proces, waarin veel beslissingen genomen moeten worden. Het is fijn als u daarbij geholpen wordt door een ervaren uitvaartverzorger, die u in deze periode bijstaat. De medewerkers van D&O Uitvaartverzorging helpen u een persoonlijk en waardig laatste afscheid te organiseren. D&O Uitvaartverzorging is al meer dan 150 jaar dé uitvaartverzorger in Dordrecht en omstreken en heeft al meer dan 105.000 uitvaarten verzorgd.

Onze uitvaartverzorgers bespreken graag de mogelijkheden met u, voor zowel een begrafenis als crematie. Samen zorgen we voor een liefdevol laatste afscheid. Wij verzorgen veel uitvaarten vanuit ons eigen uitvaartcentrum op begraafplaats ‘De Essenhof’, waar ook het crematorium van Dordrecht gevestigd is.

Crematorium Dordrecht

Persoonlijk en betrokken

Als nabestaande moet u veel keuzes maken. De uitvaartverzorgers van D&O ondersteunen u, door stap voor stap de hele uitvaart met u door te nemen. Daarbij gaan we uit van de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wij geven u passend advies en helpen u bij het maken van belangrijke keuzes. Wij zijn een moderne uitvaartverzorger, waarbij persoonlijke aandacht en professionaliteit hand in hand gaan. U kunt bij ons terecht voor een prachtige, persoonlijke uitvaart met alle zorg die in de tijd na overlijden nodig is.

Eigen uitvaartcentrum met vele mogelijkheden

D&O Uitvaartverzorging biedt alle diensten die nodig zijn voor een soepel verlopende uitvaart. Wij verzorgen begrafenissen en crematies, rouwboeketten, rouwadvertenties en drukwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor grafstenen, urnen of assieraden. D&O beschikt over een eigen uitvaartcentrum met diverse zalen, een restaurant, koelingen, familiekamers en steenhouwerij. Veel uitvaarten worden vanuit deze locatie verzorgd. Het uitvaartcentrum is gelegen op de begraafplaats. Hierdoor hoeven er geen lange afstanden afgelegd te worden, tenzij de begrafenis ergens anders plaatsvindt.

Wilt u een liefdevol afscheid van een dierbare vormgeven?

D&O Uitvaartverzorging beschikt over een eigen uitvaartcentrum vlakbij het crematorium in Dordrecht.

Uitvaart vanuit het crematorium van Dordrecht

Voor het verzorgen van crematies maken wij gebruik van verschillende crematoria. In veel gevallen is dat het crematorium in Dordrecht, dat gelegen is op begraafplaats ‘De Essenhof’. Hier is ook ons uitvaartcentrum gevestigd. De afstand tussen het uitvaartcentrum en het crematorium bedraagt slechts 20 meter. Zo kunnen wij de uitvaart in alle rust laten verlopen. Onze betrokken uitvaartverzorgers zorgen voor een waardig en persoonlijk afscheid, dat tot in de details goed geregeld is.

Uitvaart regelen

Ook wat betreft uw eigen uitvaart kunt u een beroep doen op D&O Uitvaartverzorging. Wij  kunnen u uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden. Bespreek uw wensen met één van onze uitvaartverzorgers. Zij helpen u bij het vastleggen ervan en stellen naar aanleiding van het gesprek een prijsopgave voor u op. Zo komen uw nabestaanden nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wilt u meer informatie voor uw eigen uitvaart of voor de uitvaart van een dierbare? Neem dan contact op met ons uitvaartcentrum.

Vrijblijvend meer informatie?

Via dit formulier kunt u een verzoek tot contact indienen.

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg