1. Home
  2.  » Visie op een uitvaart
Visie op een uitvaart

Visie op een uitvaart

Het familiebedrijf van de familie de Jong (de schoonvader van Kees de Jong is de onderneming gestart en het bedrijf wordt op dit moment geleid door Harry de Jong, zoon van Kees) begon haar uitvaartactiviteiten aan het Stek maar moest door groei rond 1900 naar de Koningin Wilhelminastraat in Dordrecht verhuizen. Dat was toen een begrip, als er iemand overleed was het vanzelfsprekend dat je ‘de Wilhelminastraat’ moest bellen.

De groei zette door en in 1997 werd het prachtige hoofdkantoor, met heel veel faciliteiten voor de uitvaartverzorging, betrokken aan de Nassauweg in Dordrecht.
 
De ontwikkeling in de uitvaartbranche heeft zeker ook bij DenO niet stilgestaan. Van de ‘kraai’(de man in het zwarte pak) naar de moderne uitvaartverzorger, die een luisterend oor heeft voor de nabestaanden en een persoonlijke uitvaart weet te verzorgen.
Dat gebeurt tegenwoordig in een moderne setting, met technologische multimediamogelijkheden, met goed opgeleide uitvaartverzorgers en met bijna onbeperkte mogelijkheden. Een bedrijf met de tradities van een oud familiebedrijf, maar met moderne faciliteiten en eigentijds denken.

Uitvaart dordrecht

DenO is ook een organisatie die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Bij alle investeringen in noodzakelijke producten wordt gekeken naar recyclebaarheid en materiaalkeuze. DenO biedt duurzame diensten en producten aan, dat zit standaard in onze bedrijfsvoering. Maar ook de samenleving gaat ons erg aan het hart en daarom willen wij bijdragen aan een sociale omgeving, als werkgever en als bedrijf naar de gemeenschap.

DenO ondersteunt o.a. de goede doelen van de Lions, de High Five Foundation, diverse sportverenigingen en kerkelijke instanties. Daarnaast vindt u bij ons pand de Vlindermuur, een gedenkmuur waar Vlinderkindjes een plekje krijgen.

Ook houdt DenO ieder jaar Wereldlichtjesdag. Op deze dag steken mensen over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. De wereld wordt zo letterlijk wat lichter voor mensen die een kind hebben verloren en daarnaast het besef dat zij niet alleen zijn met hun verdriet.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op: info@uitvaartdordrecht.nl 

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg