1. Home
  2.  » Directie
Directie D&O uitvaartverzorging
Harry de Jong

Directie

De algehele directie van DenO Uitvaartverzorging, het Uitvaartcentrum en de Monumententuin wordt gevoerd door Harry de Jong. Harry heeft een technische opleiding genoten en werkt inmiddels 27 jaar voor het familiebedrijf Dordrecht en omstreken. In die periode heeft hij een schat van kennis opgedaan in de branche. Hij deelt die kennis graag met zijn collega’s zodat families die te maken krijgen met een overlijden volledig ontzorgd worden.

Daarom heeft de onderneming ook alles in huis zodat alles direct geregeld kan worden, of het nu om een uitvaart Dordrecht gaat of op andere locaties, de specialisten van uitvaartverzorging Dordrecht en Omstreken begeleiden u.

‘ Als je als familie in zo’n periode komt met verdriet en rouw, wil je omringd worden door lieve mensen, dat proberen wij ook te zijn naast het tot in detail regelen van een uitvaart. De mensen moeten ons vertrouwen dat wij alles voor hen regelen en in alle facetten van de hoogste KWALITEIT’.

Uitvaartverzorging Dordrecht en Omstreken heeft alle facetten in huis voor een prachtige, goed georganiseerde uitvaart.

Die totale organisatie van uitvaart Dordrecht gebeurt op de afdeling Planning, onder leiding  van Liselotte van Geest,  de partner van directeur Harry de Jong. ‘ Die coördinatie, de totale gegevensverwerking, van aanname tot het uitwerken van de uitvaart, dat vind ik prachtig om te doen. Mensen hebben genoeg aan hun hoofd in een periode van rouw en wij nemen hen dat graag uit handen. Er komt ook heel wat voor kijken om een uitvaart vlekkeloos te laten verlopen, maar samen met mijn collega’s lukt dat uitstekend’.

Directeur Harry de Jong en zijn vrouw Liselotte van Geest geven samen vorm en leiding aan Uitvaartonderneming DenO (Dordrecht en Omstreken). Hun streven is te behoren tot de top uitvaartorganisaties van Nederland.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 078 6 483 483 of mail ons op info@uitvaartdordrecht.nl 

Liselotte van Geest

CONTACT

DenO Hét Uitvaartcentrum
Nassauweg 190
3314 JR Dordrecht
T 078 648 3483
E info@uitvaartdordrecht.nl

KEURMERK UITVAARTZORG

Stichting keurmerk uitvaartzorg